Vizionary - ahol a pénz terem

A gazdagság rajtad múlik...

2018. júl 15.

Volatilis piac - és OGC stabilitás

írta: capriman.com
Volatilis piac - és OGC stabilitás

Miért értékesebb a OneGram Coin?

Bármely befektetés során a piaci feltételezéseken alapuló körülményeket vizsgáljuk és megkíséreljük a jövőbeni növekedési potenciál előrejelzését. A kriptovaluták között nagyon kevés az eszközalapú pénzérme. Ez azt jelenti, hogy a piacon lévő érmék csak ötletekkel vannak alátámasztva, és ezért magas fokú a spekulációs kitettségük.  A OneGram Coint (OGC) azonban a fizikai arany támogatja, amely a tranzakciós díjak révén növekszik.

...

Tovább Szólj hozzá

2018. jún 17.

Elindult a OneGram blokklánca

írta: capriman.com
Elindult a OneGram blokklánca

A OneGram a világ egyik leggyorsabb, kiegyensúlyozott és biztonságos tranzakciós rendszere.

mainnet.JPGEgy évvel ezelőtt elindult az első "őshonos" iszlám projekt a OneGram,  és egy éven belül " megváltoztatta az iszlám pénzügyek digitális arculatát " , ahogy egy muszlim tudós mondta.  A OneGram egy hatalmas sikertörténet, és az egész világ figyelmét felkeltette. Forradalmi FINTECH projektként értékeli sok média, többek között a Forbes, amely a  Top 20 közel-keleti FINTECH projekt közül a 13. helyre sorolja. Annak ellenére, hogy Dubai egy olyan fontos aranykereskedelmi központ amely még mindig növekszik, a befektetők 88 országból érkeznek, sokuk nem-muzulmán régiókból.

...

Tovább Szólj hozzá

kriptovaluta Satoshi Nakamoto OneGram OneGram Coin capriman.com Wizionary

2017. dec 17.

A OneGramCoin-t valós fizetési eszköznek tervezték!

írta: capriman.com
A OneGramCoin-t valós fizetési eszköznek tervezték!

Nagy ügyfélkörű játékosokkal épül az elfogadóhelyi piac

onegram.pngAz OGC és blokkláncának fejlesztése üzleti szempontú.   A gyors kifizetésekre és a kiszámítható visszaigazolásra tervezett OneGramCoin környezetbarát kriptográfiai pénznem, beépített alkalmazkodási funkciókkal , amelyek lehetővé teszik új piacokra meghódítását most és a jövőben is. Így van ez még akkor is, ha most még nem is látjuk az összes lehetőséget.   És a legjobb az, hogy mindez új változatok (blokkláncok) indítása nélkül történhet - ami nem lehetséges a klasszikus Bitcoin világban! 

...

Tovább Szólj hozzá

Bitcoin blockchain Vizionary OneGram

2017. okt 19.

Aranyalapok

írta: capriman.com
Aranyalapok

Mi van a OneGram Coin és az iDealGold likvid arany mögött?

erme.jpgA Vizionary szeptember elején jelentősen kibővítette a portfolióját. Az eddigi Capricoin-CapriPay üzletág mellé felvette az iDealGold likvid arany és a OneGram arany fedezetű kriptovalutát is. Ez utóbbira kizárólagos értékesítési opciót kapott a kibocsátótól, a 2020-as Dubai Expóig. Több Közel-keleti állam is kiemelt érdeklődést mutat a Sharia megfelelőséget és növekvő arany fedezetet biztosító exkluzív coin iránt, így értéke várhatóan gyorsan fog emelkedni.

Ebben a blogbejegyzésben azonban nem a termékekkel, hanem magával az arannyal szeretnék foglalkozni.

...

Tovább Szólj hozzá

befektetés Arany Capricoin Vizionary OneGram iDealGold

2017. sze 21.

OneGram - Arany a kriptovalutában

írta: capriman.com
OneGram - Arany a kriptovalutában

Biztonság és extrém növekedés

  Ez a blogbejegyzés egy világújdonságról , a maga nemében egyedülálló kriptovalutáról a OneGram Coinról ad részletes leírást. A coin különlegessége, hogy ellentétben a jelenlegi kriptovalutákkal, megfelel az 1,8 milliárdos muzulmán vallású közösség etikai és vallási szabályainak, ezzel óriási piacon válik egyeduralkodóvá. 

  Dubai SmartCity kezdeményezése áll a háta mögött, ami hatalmas vásárló erőt és nyilvánosságot jelent, ugyanis a 2020-as Dubai Expón fog kiteljesedni a teljes projekt, reményeink szerint az arab világ kedvelt fizetőeszköze lesz.

...

Tovább Szólj hozzá

2017. jún 09.

Nincsenek szavak a kriptodevizákra?

írta: capriman.com
Nincsenek szavak a kriptodevizákra?

A Capricoin pénz, értékpapír és követelés!

Nincsenek szavak a kriptodevizákra, de nem csak azért mert pl. a Bitcoinnak már 1 millió dolláros árfolyamot jósolnak, hanem azért is, mert a jogi szabályozás lassan kullog a gyorsan változó valóság után. 

...

Tovább Szólj hozzá

jog pénz Bitcoin Capricoin kriptodeviza Jupiter Group Limited

2017. máj 07.

Vizionary hálózati előnyök

írta: capriman.com
Vizionary hálózati előnyök

Fix 43% hozam pár héten belül legálisan?

Sokan ha hálózatos működésű cégről hallanak, eleve elutasítják. Történik ez azért, mert nem tudják mi a különbség az MLM mint kereskedelmi csatorna és a lehúzásra létrehozott pilóta vagy sponzi játékok között. De most nem erről akarok írni, mert ezt már több bejegyzésben megtettem. Most szeretnék bemutatni egy valós példát, amelyik a hálózatos működés nyilvánvaló előnyeit bemutatja.

Ebben a példában a Vizionary bináris hálózati rendszerében történő Capricoin bányászatot mutatom be.

...

Tovább Szólj hozzá

2017. már 16.

Új CapriPay fejlesztések

írta: capriman.com
Új CapriPay fejlesztések

Világszinvonalú egyedülálló megoldások!

CapriPay egy online pénztárca, a segítségével tárolhat Capricoinokat. Azonban ez nem csak egy pénztárca, de egyedi és teljes fizetési rendszer, amihez a felhasználók és a kereskedők is INGYEN hozzáférhetnek. Ez a platform lehetővé teszi, hogy küldjön, költsön és fogadjon Capricoinokat, méghozzá nulla díjért.

...

Tovább Szólj hozzá

pénztárca blockchain Capricoin CapriPay eWallet

2017. feb 27.

Duplázott a Vizionary!

írta: capriman.com
Duplázott a Vizionary!

Mindössze két hónap alatt!


Az év eleji általános pangás helyett tovább szárnyal a Capricoin (CPC) értékesítése. Karácsonytól még csak két hónap telt el és megduplázta az árbevételét a Vizionary.  Bárki megirigyelheti ezt a gyors növekedést!

A Capricoint globális, digitális azonnali fizetőeszköznek szánják és programozták le a Vizionary tulajdonosai. 

...

Tovább Szólj hozzá

bányászat árbevétel applikáció slot MLM kriptovaluta Capricoin Vizionary CapriPay marketing csomag bányászati idő

2017. feb 26.

Új aranyláz ütötte fel a fejét....

írta: capriman.com
Új aranyláz ütötte fel a fejét....

.... a digitális aranyláz

A Bitcoin 7 éves sikertörténetén felbuzdulva sok új, úgynevezett altcoin született. Van amelyik nagyon ígéretes, valóságos, szakmailag megalapozott stratégia mentén építkezik - mint a Capricoin. De sok van amelyik nem is létezik, viszont nagy hazugság körítéssel, "disz dobozba csomagolva" valós pénzért árulják.

Viharos gyorsasággal születnek az új digitális pénzek. Az internetnek köszönhetően tömegek áramlanak szinte megkergülve egyiktől a másikig. 

...

Tovább Szólj hozzá

csalás pilótajáték coin Bitcoin Capricoin Vizionary digitális aranyláz

2017. feb 13.

CapiPay hírek

írta: capriman.com
CapiPay hírek

Tervek 2017-re!

A platform első változata egy éve indult el, azóta is sok fejlesztést láthatunk a CapriPay rendszerben.

A CapriPay kifejlesztett egy ingyenes platformot, ahol a felhasználók biztonságosan tudják tárolni, küldeni és fogadni a Capricoinjaikat; ahol az online és a helyi kereskedők Capricoinokat kaphatnak kifizetésként az árujukért és szolgáltatásaikért.

...

Tovább Szólj hozzá

Capricoin CapriPay

2017. feb 12.

Divatosak lettünk

írta: capriman.com
Divatosak lettünk

Rangos divatbemutatót szponzorált a Vizionary

Rangos berlini divatbemutatót, a Berlin Fashion Hall 2017-et szponzorálta a Vizionary más világmárkák, pl. az AVON társaságában. Cél a Vizionary ismertebbé tétele az igényes emberek köreiben.

Ha minden jól megy, nemsokára ilyen izgalmas, különleges ruhákat is megvásárolhatunk Capricoinnal. 

További extravagáns képeket - ha tag vagy - a webirodádban találsz.  H a még nem vagy tag, a facebook bejegyzésem  bármely képére kattintva 2 perc alatt regisztrálhatsz és élvezheted a pénzügyi forradalom minden előnyét!

Tovább Szólj hozzá

szponzorálás Berlin Fashion Show Vizionary

2017. jan 31.

Száguldás az abakusztól a Capricoinig

írta: capriman.com
Száguldás az abakusztól a Capricoinig

Remélem a Te fejed nem lesz véres kedves olvasóm!

Viharos sebességgel  10 perc alatt bejárunk 100 évet . A Bitcoinról sok mértékadó szakértő úgy gondolja, hogy 10 év alatt a jelenlegi 900 dolláros árfolyama 1, 2, de 5 millió dollárra is nőhet !!!

Ha ez igaz, akkor el lehet képzelni, hogy a Capricoin amelyik biztonságosabb és főleg gyorsabb mint a Bitcoin, - mert 7 tranzakció helyett szinte korlátlan számú fizetésre alkalmas egy másodperc alatt - sokkal nagyobb értéknövekedést fog produkálni pár év alatt . Mellette szól, hogy a Vizionary - CapriPay két izgalmas ösztönzési rendszerrel és hosszú távú marketing stratégiával tömegeket tud könnyedén elérni!

A CapriPay felkínálja nekik a Capricoin gyors, kényelmes, biztonságos és olcsó használatát, váltását más valutákra ...

Tovább Szólj hozzá

Bitcoin Abakusz Capricoin Vizionary CapriPay

2017. jan 27.

Vigyázat, csalnak!

írta: capriman.com
Vigyázat, csalnak!

A digitális valuták piacát is elárasztják az átverésre szakosodott csalók!

A kriptovaluták gyors elterjedése, a Bitcoin több tízezerszeres árfolyam növekedésének híre a gyors meggazdagodás ígéretét vetíti előre. Ez nagyon is lehetséges, mint a Bitcoin 8 éves története bizonyítja. 

hekkerx.jpgMégis vannak olyanok, akik nem akarják kivárni azt a pár évet se, trükkökkel, csalással, jól becsomagolt fantasztikus ígéretekkel kábítják el az embereket és csalják ki a pénzüket pilótajátékok szervezésével. 

Nem létező coinokra találnak ki meséket. Évekig ígérgetnek, hogy már nemsokára bányászni fognak, de már kamatot fizetnek az árfolyam növekedésre.(?) Ráadásul ismeretlen svájci bankárokkal hitelesítik a sztorijukat.

...

Tovább Szólj hozzá

trükk csalás átverés coin blockchain Capricoin asztali pénztárca

2017. jan 26.

Tisztázzuk. Mi az MLM?

írta: capriman.com
Tisztázzuk. Mi az MLM?

Pilótajáték? Piramis? Ponzi? Vagy legális kereskedelmi csatorna?

A XXI. század üzleti modellje

Az MLM, vagyis Multi Level Marketing, más néven Network Marketing a XXI. század egyik legelismertebb és legsikeresebb kereskedelmi formája. Mind a modern nyugati világban mind a fejlődő országokban bizonyít! Sok embernek biztosít tisztes megélhetést.

Érdemes azonban visszatekinteni, hogy hogyan is alakult ki ez a sikerágazat, amelyik 2015-ben 183,7 milliárd dollár árbevételt ért el!

mlm_bevetel_2015_1.JPG

...

Tovább Szólj hozzá

pilótajáték piramis ponzi MLM Capricoin

2017. jan 24.

Blockchain az ingatlan nyilvántartásban is

írta: capriman.com
Blockchain az ingatlan nyilvántartásban is

A kriptovaluták biztonságos technológiája az élet egyéb területein is bizonyít!

Nem kevesebbet állítok, mint hogy a blockchain (blokklánc) technológia egyedülálló biztonsága és rugalmassága miatt nem csak a kriptovaluták - mint. pl. a Capricoin, - alap technológiája, hanem az életünk nagyon sok egyéb területén is bevonul az információ tárolás, hitelesítés területére. 

Nemsokára mobil applikációkban, biztonságosan tárolhatjuk az igazolványainkat, fizetőeszközeinket, értékpapírjainkat és pl, a föld- és telek nyilvántartás közhiteles adatait is!

...

Tovább Szólj hozzá

blockchain Capricoin capriman

2017. jan 24.

Te hol tartod a Capricoinjaidat?

írta: capriman.com
Te hol tartod a Capricoinjaidat?

Napi egy millió kamat jól jönne?

Hogyan működik a kriptovaluták tárolása ? Milyen lehetőségeink vannak, milyen előnyökkel és hátrányokkal.

Sokan nem néznek utána és nem is gondolkoznak el ezeken a kérdéseken, pedig ennek vizsgálata fényt derít arra is, hogy valódi coinról beszélünk , vagy csak a gyalázatos módon elszaporodott lehúzások közül az egyikről.

Véleményem szerint az egyik legfőbb bizonyíték az adott coin valódiságára az, hogy a saját coinomat a saját gépemen kvázi kézpénzként tudjam tárolni egy blokchain alapú pénztárcában. Azok a rendszerek, amelyek ezt nem tudják biztosítani, nem megbízhatóak, óriási kockázattal jár a pénzünket rájuk bízni.

Az alábbi táblázatban címszavakban összefoglaltam a rendelkezésre álló lehetőségeket, ...

Tovább Szólj hozzá