2016. nov 28.

Capricoin a tökéletes kriptovaluta.

írta: capriman.com
Capricoin a tökéletes kriptovaluta.

Együtt formáljuk a jövőt!

Napelemek kapcsán beszélgettünk egyik barátommal, aki folyamatos keresésben van. Keresi-kutatja az új vállalkozási lehetőségeket.

Felmerült, hogy van egy kriptovaluta, amelyiket a tömegek számára hozták létre, a legmodernebb fizetőeszköz. Számtalan előnye van. Gyorsan - pár másodperc alatt, - biztonságosan, bármilyen nagy összeget bárhová INGYENESEN el lehet küldeni mobil applikációról mobil applikációra! 

Gondoltam magamban, egy újabb játék, vagy behúzás, hogyan vegyük el a hiszékenyek pénzét. Hallottam pár éve valami bitcoin nevű hasonló játékról, ez se érdekelt, elsikkadt a rám zúduló információ tömegben.

De a barátom csak-csak erősködött, hogy ez nem játék, ez egy nagyon komoly változást hoz. Ötezer éve a legnagyobb újítás a pénzvilágban! Ugyan már - mondtam. Azt már lenyúlták a FED-et alapítók, esélye sincs senkinek, hogy átvegye tőlük az irányítást.

Szót szó követett, amikor megemlítette, hogy ez a Capricoin egy létező fizetőeszköz, kereskedelmi oldalakon adják-veszik nyilvánosan. Na ez szöget ütött a fejemben! Akkor ez egy komoly dolog! 30 perc se telt el és máris tagja lettem a Vizionary csapatának.

Tetszett, hogy valami olyanban vehetünk részt, amit az emberek nagyon fognak szeretni és együtt megváltoztatjuk a világot! Ez hat hónapja volt és nagyon örülök ennek a döntésnek! Feladatot és jól fizetett munka lehetőséget ad pár évtizedre! Emellett sok izgalmas, érdekes embert ismerhetek meg, akik hozzám hasonlóan innovatívak, nem a csodára, vagy a cár atyuskára várnak. :-)

Szeretne többet tudni a munkánkról? Kattintson ide!

Szólj hozzá

kriptovaluta Capricoin Vizionary