2018. júl 15.

Volatilis piac - és OGC stabilitás

írta: capriman.com
Volatilis piac - és OGC stabilitás

Miért értékesebb a OneGram Coin?

Bármely befektetés során a piaci feltételezéseken alapuló körülményeket vizsgáljuk és megkíséreljük a jövőbeni növekedési potenciál előrejelzését. A kriptovaluták között nagyon kevés az eszközalapú pénzérme. Ez azt jelenti, hogy a piacon lévő érmék csak ötletekkel vannak alátámasztva, és ezért magas fokú a spekulációs kitettségük. A OneGram Coint (OGC) azonban a fizikai arany támogatja, amely a tranzakciós díjak révén növekszik.

Nézzük a Bitcoint. A 2017. december 17-én elérte a 20.089 dollár értékét – a 2017 januári 900 dollárhoz képest. Bár semmi sem változott a Bitcoin használatával vagy funkciójával kapcsolatban, mégis egy extrém emelkedés jött létre, amelyet egy olyan hype alakított ki, ahol a spekulatív "top" véget ért.  Jelenleg a Bitcoin ára 6 677,85 dollár, ami 66% -os csökkenést jelent december óta. Ilyen típusú volatilitás - minden befektetőt elgondolkoztat. A OneGram Coin azonban lényegében kapcsolódik legalább egy gramm tiszta arany azonnali árához. Ez a belső érték szabályozza a volatilitást, ráadásul az egyes érmék által képviselt arany mennyisége a forgalommal növekedni is fog.

A kriptovaluták árfolyama általánosságban spekulatív jellegű, mivel nincs fizikai háttere a titkosítási pénznemek többségének. A legtöbbet a matematikai vagy az algoritmushoz kötődő fogalmi elméletek támogatják. 

 

Az elmúlt évtizedben a Saría pénzügyi törvényeket követő befektetők és pénzügyi szakemberek kihasználatlan piaca volt a kriptovaluták piaca. Az OGC megjelenésével, nagy különbség lett az általános kriptovaluták és az arannyal támogatott OGC-között. Az OGC Saría megfelelőségén keresztül többen vehetnek részt ezen technológiai szempontból innovatív pénzügyi-gazdasági rendszerben. Olyan piacokról van szó, amelyek - az OGC-hez hasonló termékekbe fektetőknek – nagyon vonzóak.

Megfontolhatjuk azt az elképzelést, hogy egyszerűen aranyat vásárolnunk, és befektetésként tartjuk. Az aranyba való befektetés mindig is jó ötlet volt, és mindig az adott portfólió részét kell képeznie, de az aranybefektetés legnagyobb problémája az, hogy nagy távolságokon keresztül nehéz és drága mozgatni. Az aranybevonás során bizonyítványokat szerezhetnek, amelyek azt mondják, hogy birtokolnak aranyat, de átruházni ezt a tanúsítványt egy másikra bonyolult lehet, és bizonyos esetekben lehetetlen is. A OneGram-mel nemcsak az érme tulajdonosa birtokolja az aranyat, hanem az arany minden egyes érmével átkerül az új tulajdonosához. Ráadásul az idő múlásával növekszik az arany fedezet mennyisége az OGC forgalmának növekedésével.

Kezdetben mindegyik OGC-t támogatja legalább egy gramm tiszta arany értéke. A fenti grafikonból láthatjuk, hogy az arany  hasznos eszköz a kripto-volatilitás ellen. Mivel minden OneGramCoin tranzakcióra egy százalékos díj kerül felszámolásra, aminek 70%-ából további arany fedezetet vásárolnak a coinok mögé. Mivel minden egyes érme alapára legalább egy gramm aranyéval egyenlő, az érme természeténél fogva nem spekulatív, és nagyobb valószínűséggel növekszik abefektetés értéke.

A hagyományos devizákra konvertálás mellett a OneGram Coin kereskedelmi megoldásokat is kínál a felhasználók számára. Minden tranzakció azonnali és nagyon biztonságos lesz. Amint több egyén megveszi és tranzaktálja az érmét a fehér könyvben kifejtett folyamat szerint, az arany tartalék - amely az érméket támogatja - folyamatosan növekedni fog. Ez azt jelenti, hogy az OGC portfólióba való bevonása, és az érmék adás-vétele is növeli a befektetések értékét. 

gold.JPG

Ha Ön is szeretne boldog OneGram Coin tulajdonos lenni, regisztráljon a kizárólagos forgalmazó  - Vizionary – weboldalán és vásároljon cégének, vagy saját magának egy vagy több OneGram csomagot! Ezekben a OneGram Coinok mellett részvény tokeneket is fog kapni. A vásárlás után a coinokat saját pénztárcájába letöltheti és önállóan rendelkezhet vele. Az OGC hamarosan bevezetésre kerül a tőzsdei cserekereskedelembe is, várhatóan még ezen a nyáron. A részvény tokenek egyelőre a szeptember-októberben induló, és a kb. 100.000 Vizionary tag részére létrehozandó belső kereskedelmi platformon lesznek értékesíthetők.

Regisztráljon most, mert a OneGram tőzsdei megjelenéséig az elővásárlási akcióban mindenből kétszeres mennyiséget kap – tehát addig féláron juthat hozzá!

Csatlakozzon a közösségünkhöz ma! 
További hasznos információk: Capriman.com

Majoros László

 

Szólj hozzá