2019. máj 24.

Bitcoin egy centért?

írta: capriman.com
Bitcoin egy centért?

Rizikómentes beszállás a kriptovaluta piacra!

chart.jpegSokan álmodoznak róla, hogy mi lett volna, ha 10 évvel ezelőtt, a ma 7-8 ezer dollárt érő Bitcoinból egy dollár centen bevásárolt volna. Ez a hajó már elúszott.  Volt aki megszerezte de kidobta, elfelejtette, az elromlott számítógéppel elvesztette mert játéknak gondolta és nem látta a jövőt.

Sajnos a Bitcoint már nem lehet olyan áron venni amelyik csak növekedhet.

De van olyan kriptovaluta, amelyik most közel olyan áron szerezhető meg, ami alá az árfolyama nem tud menni. Ez a OneGram Coin, rövidítve OGC.

onegram_cryptocurrency-826.jpgMinden OneGram Coin mögött 1 gram  arany fedezet van! Az 1 gramm arany mindenkori értéke egyben az OGC legalacsonyabb, (padló) ára!  Erre jön rá a tőzsdei kereslet-kínálat vezérelte árfolyam változás - extra profitja. Sharia kompatibilis, 18 hónap alatt 5 nemzetközi banki szakmai elismerést kapott. Nem ígéret, működő blokklánccal rendelkezik. 4 tőzsdére be van listázva és gőzerővel folynak a fejlesztések - applikációk, kereskedői szoftverek, utazási portál, stb. A OneGramet a Forbs Magazin a Közel-kelet legjobb startup projektjei közé sorolta a 13. helyen 2018-ban. Új pénzügyi ökoszisztémát építünk!

A OneGram Coin (OGC) kizárólagos forgalmazója a félszáz országban majd 100.000 tagot számláló, hálózatos rendszerben működő, 2014-ben alapított Vizionary. A Vizionary a saját kibocsátású 200 millió Capricoinját 2018 szeptemberére értékesítette és hét tőzsdére bevezette. Ugyanekkor versenytárgyaláson elnyerte a OneGram Coin kizárólagos értékesítési lehetőségét, mert képzett tagokkal rendelkezik a kriptovaluta kereskedelemben.

2019-05-21_15-39-47.jpgA Vizionary csomagokat értékesít. A csomagokban OGC és részvény opciók, tokenek vannak.

A csomagokban lévő OGC-k és tokenek mennyiségét a OneGram Coin HUULK tőzsdei pillanatnyi árfolyama határozza meg. Lsd. a képen. Tehát az árfolyamtól függő mennyiséget kap a vásárló.

5 csomagot kínálnak 388, 888, 2888, 5888 és 8888 eurós áron. Most minden csomaghoz fajtánként ugyanannyi OneGram (OGC kibocsájtó), Yallapay (szoftver fejlesztő)  és GoldGuard (arany kereskedő) részvény token ajándék jár, mint ahány OGC van benne. Ezek a cégek a OneGram projekt megvalósítói.

A tokenek 6 hónapig letétbe kerülnek, utána valódi részvényekre válthatók, vagy a Vizionary tagok token platformján lehet velük kereskedni. A token platform egy éve kiválóan működő belső piac, az eladott tokenek értéke bármikor kiutalható. Az OGC-k 30 napon belül értékesíthetők.

apromo.pngA június 2-ig tartó akcióban kapott ajándék tokenek értékével együtt 62%-kal többet kap vissza a vásárló a tokenek jelenlegi árfolyamán. A tokenek árfolyama persze folyamatosan változik, fél év múlva a letét felszabadulásakor lehet alacsonyabb és magasabb is.

A OneGram-et ebben az esetben aranyár közeli árfolyamon sikerült megvenni. Így egy kvázi tőke garantált ügyletről beszélhetünk, mert 1 gr. arany ára alá nem mehet az OGC ára.

Az akció mesterségesen lenyomta az OGC tőzsdei árát. De mi van akkor, ha visszaáll az árfolyam 100-200 euró közé, ami korábban volt?
Akkor a példában szereplő 888 eurós OGC Gold live csomag értéke 2.700 - 4.844 euró lesz, ami 204 - 445% profitot is jelenthet szemben az 1-2%-os banki, vagy az államkötvények 4-5%-os hozamával.

Mindenki aki Vizionary csomagot vásárol egyben tagjává válik a Vizionary nemzetközi hálózatának. Nincsenek további költségek és semmi nem kötelező, viszont lehetséges új vevőket/hálózatépítőket is behozni és ezzel további jutalékokra lehet szert tenni. Természetesen a hálózatépítői passzivitás semmiben nem befolyásolja a coin és a tokenek árfolyam változásából adódó profitot. Az aktivitás viszont busásan megtérül.

msc.jpg

A legjobb csapat építőket a Vizionary tejben-vajban füröszti. Rendszeresen promóciókkal támogatja és ösztönzi őket. Most például a képen látható hajón egy nyolc napos utat kapnak a legjobbak.

Következtetés: ilyen biztonságos, elismert, működő cégen és kriptovalután keresztül a kriptovaluta piacra semmi mással nem lehet belépni. Érdemes időben cselekedni!

További információk, videók, linkek, sajtó szemle a http://capriman.com/ oldalon találhatók.
Személyes segítséget kaphat a +36 20 966 6793-as telefonszámon.

Majoros László (Capriman)

Szólj hozzá

kriptovaluta Vizionary OneGram capriman.com OGC