2018. júl 22.

Milyen árfolyam nyereséget várhatunk a OneGram-től?

írta: capriman.com
Milyen árfolyam nyereséget várhatunk a OneGram-től?

Te mire költenéd?

onegram.pngA várható nyereséget kétféle módszerrel prognosztizáltam. Az első szerint a Vizionary 3,5 éve tőzsdén lévő Capricoin-jának a teljesítménye alapján. A második szerint pedig 14 véletlenszerűen kiválasztott coin első éves és teljes élettartama alatti átlag teljesítménye alapján számoltam. Persze a múltbéli események sohasem nyújtanak garanciát a jövőre nézve, de tekintve hogy a OneGram nem egy átlagos coin, bízhatunk az előrejelzés nagyságrendi teljesülésében.

Mint tudjuk - és a törvény szerint is kötelesek vagyunk feltüntetni, - a kriptovalutákba való befektetés fokozottan kockázatos. Persze ezt a kockázatot jelentősen lehet csökkenteni. Ha csak újsághírekre, - vagy ami rosszabb - érzésekre támaszkodva vásárolunk vagy kereskedünk, jobb esetben csak a nyereség marad el.

A OneGram és a Capricoin esetében viszont közvetlen döntéshozói információkra tudunk támaszkodni. Ez elég nagy biztonságot ad, a kockázatot minimálisra csökkenti. Ebben a cikkben a pozitív média- és szaksajtó fogadtatás, az innovációs díjak és elfogadóhelyi érdeklődések és szerződéseken túl a számszaki elemzés alapján próbálom előre vetíteni a OneGram várható árfolyam növekedését.

1./ Először a Vizionary által 3 éve tőzsdére vitt Capricoin teljesítményét vetítettem a OneGram csomagjaira. Azt vizsgáltam, hogy milyen érték növekedés várható, ha a OneGram azt a teljesítményt hozza, mint a Capricoin.

capricoin-onegram2.JPG

 

Ebből az látszik, hogy 3 év alatt az előértékesítési ár 100-120-szorosát lehet elérni. Figyelembe véve a OneGram fogadtatását, unikális jellegét és azt, hogy 2 milliárd ember számára ez az első, Saría megfelelőségű és így hivatalosan használható coin, nem nagy merészség ezt a teljesítményt elvárni a OneGram-től.

2./ A második esetben a korábbi bejegyzésben közzétett kutatásom alapján végeztem el az előrejelzést. Ebben vizsgáltam a kriptovaluták tőzsdére vitele utáni első évben elért teljesítményét. A több éve nyilvános forgalomban lévők esetében azt találtam, hogy az első évben átlagban 192 nap alatt érték el a legmagasabb árfolyamukat és az az induló árnak az 53-szorosa volt. A teljes élettartamra vetítve pedig a csúcs árfolyamot átlagban 1007 nap - kevesebb mint 3 év - alatt érték el és a tőzsdére vitelkori nyitó árfolyamnak átlagban a 316-szorosát realizálták. (Amennyiben a kiugró teljesítményű Dashcoint is fegyelembe vettem volna, ennek az értéknek a háromszorosával kellett volna számolni.)

A fenti paramétereket figyelembe véve - mint az alábbi táblázatból is látszik, - egy-egy OneGram csomagból mesés vagyonok jöhetnek létre, amire ismereteim szerint ez a kriptovaluta mindenképp esélyes. 

onegram_az_atlaghoz_viszonyitva.JPG

Az utolsó oszlopot mindenki saját magának kitöltheti. Döntsd el, hogy közelebb vinne-e az anyagi biztonsághoz, vagy a nyugodt nyugdíjas élethez, a gyerekeid útba indításához, vagy bármilyen, most elérhetetlennek tűnő célodhoz. Ha úgy látod, hogy ezeknek a várható értékeknek akár a tizede is segítene, most vásárolj bevezetési akcióban a szeptemberi tőzsdére vitelig! A "Duplázó" akcióban, minden csomagban kétszer annyi OneGram Coin és részvény van, mint eredetileg!

Az se gond, ha épp nincs befektetni való megtakarításod. Iratkozz fel a hírlevelemre, jelezd mi a szándékod és megmutatom hogyan juthatsz ajándék coinokhoz és részvényekhez.

 Majoros László
capriman.com

Szólj hozzá

árfolyam kriptovaluta Capricoin Vizionary OneGram OneGram Coin OGC