2017. már 16.

Új CapriPay fejlesztések

írta: capriman.com
Új CapriPay fejlesztések

Világszinvonalú egyedülálló megoldások!

CapriPay egy online pénztárca, a segítségével tárolhat Capricoinokat. Azonban ez nem csak egy pénztárca, de egyedi és teljes fizetési rendszer, amihez a felhasználók és a kereskedők is INGYEN hozzáférhetnek. Ez a platform lehetővé teszi, hogy küldjön, költsön és fogadjon Capricoinokat, méghozzá nulla díjért.

CapriPay csapat nagyon intenzíven dolgozik a fejlesztéseken és frissítéseken. Nem kapkodják el a dolgokat, mert azt akarják, hogy a dolgok szakmailag rendben legyenek, és időbe kerül, mire a megfelelő szoftvereket a pénzügyi szabályozásoknak megfelelően elkészítik, tesztelik.

Biztosak abban, hogy a CapriPay az egyik a kevesek közül, ha nem az egyetlen, amelyik NEM kísérti a kudarcot a piacon. A CapriPay arra törekszik, hogy olyan megoldást adjon az embereknek, amelyet alkalmaznak és folyamatosan használnak a jövőben. Nem olyan "megoldást," ami jött és ment, mint egy jó lehetséges ötlet, és kísérlet.

Ilyen, már lefejlesztett új funkciók:

Gyűjtő széf (stacking)

Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonságos tárolják a capricoinjaikat és jutalmat kapjanak, amiért itt tartják az érméiket. Az érméknek a Gyűjtő széfhez adásával a felhasználók jogosultak lesznek, hogy további capricoinokat kapjanak jutalomként havonta a rendszer hitelesítéséért. A jutalom szintje függ a széfben tárolt capricoinok összegétől, a pénzérmék életkorától és egyéb másodlagos tényezőktől.

A széf egyben egy biztonsági tárolóként használható a 7 napos késleltetett kivéttel, ami egy kiegészítő biztonsági szintet ad a fiókjának.

Gyors fizetés gomb

Egy egyszerű és gyors megoldás az online kereskedők részére (alternatívájaként az API beillesztésnek), amely lehetővé teszi, hogy elfogadják a Capripayt, mint fizetési módot anélkül, hogy bonyolult programozásra lenne szükség. Minden egyes kereskedő képes lesz korlátlan mennyiségű ilyen típusú gombot létrehozni, amely könnyen integrálható szociális média profilokba és weboldalakba.

A fizetési gombokat különféle módon be lehet állítani, egymástól függetlenül, hogy illeszkedjen a kereskedő igényeihez és a könnyű beállítás lehetővé teszi, hogy egy Gyors fizetés gombot létre lehet hozni másodpercek alatt.

A kereskedők értékelése és véleményezése

A kereskedői tranzakció végrehajtása után a felhasználó értékelheti és véleményezheti a terméket vagy szolgáltatást, amit a CapriPay kereskedőtől kapott. Az összes értékelés és vélemény nyilvánosan látható lesz a kereskedő profilján, amely tovább javítja a vásárlási élményt mindkét fél számára.

A kereskedőket fogja ösztönözni, hogy jó szolgáltatást nyújtsanak annak érdekében, hogy a legjobb értékelést kapott kereskedők között szerepeljenek, míg az ügyfelek választhatnak a kereskedők értékelése alapján, kinél vásárolnak.

Szupergyors könnyű pénztárca asztali számítógépekhez. Nem kell letölteni a teljes blokkláncot a futtatáshoz, így nem vesz részt a staking - blokklánc hitelesítő folyamatban. HD, vagyis változó címet használ, ezzel segíti az anonimitást. Multisig pénztárca, lehetőség van a csoportos aláírásra is több felhasználó esetén, a biztonsági mentés és importálás hosszú jelmondattal történik, ami szintén növeli a biztonságot.

A Capricoin az ELSŐ és EGYETLEN POS érme a világon, amelyik több aláírásos pénztárcát kínál a felhasználóinak, ezzel egyedülálló biztonságot garantál!

Könnyen használható, nyílt forráskódú, többplatformos, több aláírásos biztonságos pénztárca platform. Minden böngészőben és minden eszközön működik, így a Windows Phoneon is, de használható úgy is mint egy eredeti Android, vagy iPhone alkalmazás.

Hamarosan újabb nagyszerű fejlesztésekkel rukkol ki a cég, amelyekkel nagyon egyszerű és gyors lesz az elfogadóhelyi hálózat kiépítése, illetve a más coinokat elfogadóknál is a fizetés!!!

 

Szólj hozzá

pénztárca blockchain Capricoin CapriPay eWallet