2017. máj 07.

Vizionary hálózati előnyök

írta: capriman.com
Vizionary hálózati előnyök

Fix 43% hozam pár héten belül legálisan?

Sokan ha hálózatos működésű cégről hallanak, eleve elutasítják. Történik ez azért, mert nem tudják mi a különbség az MLM mint kereskedelmi csatorna és a lehúzásra létrehozott pilóta vagy sponzi játékok között. De most nem erről akarok írni, mert ezt már több bejegyzésben megtettem. Most szeretnék bemutatni egy valós példát, amelyik a hálózatos működés nyilvánvaló előnyeit bemutatja.

Ebben a példában a Vizionary bináris hálózati rendszerében történő Capricoin bányászatot mutatom be.

fa_struktura_1.JPGHogyan működik a bináris rendszer? Jelen esetben az 5 Vizionary marketing csomag valamelyikének megvásárlásakor egy olyan fa struktúrában helyezzük el a csomagokat, amelyekben egy csomaghoz mindig csak kettő csatlakozhat.

Ebből következik, hogy ha valaki kettőnél több csomagot hoz a rendszerbe, a többi már csak ezek alá kerülhet. A Vizionari csomagokat magánszemélyek és cégek is megvásárolhatják nagyobb darabszámban is.

A jellemzője a Vizionary kompenzációs tervnek, hogy a csomag vásárláson kívül semmiféle heti, vagy havi pénz- vagy időbeli kötelezettség nincs!! A saját csomagunk alatt regisztrált csomagok után, viszont teljes mélységből jár a pont és a bináris jutalék 500-500 pontonként, úgynevezett lépésenként.

Melyek a csomagok jellemzői?

  1. Van egy bekerülési értékük, 97-től 5.997 euróig
  2. Ezért cserébe marketing eszközöket, örökös webiroda használatot, hálózati jutalékokat, és nem utolsó sorban kriptovalutát, capricoint kap érte a tulajdonosa.
  3. Minden csomag tartalmaz bányászati időket, amik a fix darabszámon túl tetszés szerinti héten betehetők a heti bányászatba és így capricoin jár érte, a heti bányászati intenzitás függvényében.
  4. A hálózatépítési teljesítmény mérésére minden csomagnak van egy pontértéke. De pontérték származik a bányászati idők felhasználásakor és a CapriPay rendszerben, capricoinnal történő pénz-visszatérítéses (cashback) fizetésből is.
  5. A struktúrába új csomagok regisztrálhatók magánszemélyek és cégek által is. Ez lehet:
    1. saját új csomag,
    2. saját munka által behozott hálózati tag (üzlettárs) csomagja,
    3. az üzlettársak saját, vagy az általuk hozott üzlettársainak a csomagjai,
    4. és a Vizionaryba korábban regisztrált szponzorok csomagjai.

Milyen jutalékok kaphatók a hálózat építéséért?

  1. A hagyományos kereskedelemben is szokásos direkt jutalék (10%). Az kapja, aki a csomagot behozta.
  2. Bináris jutalék jár a bal és a jobb lábon felhalmozódó pontok után, 500-500 pontonként (egy lépés), 50-80 euró, függően a teljesített lépések számától. Ráadásul ez független attól, hogy a pontérték saját, munkatárs, vagy szponzor munkájának az eredménye. Aki nem épít hálózatot, nincs személyes aktivitása, hiába van a rendszerben hónapok/évek óta, jutalékot nem kap! De a capricoin árfolyam növekedéséből ő is profitál!
  3. Ezen kívül vannak még indulási, 30 napos, és matching bónuszok is, de ez az itt olvasható kompenzációs terv része, aminek az ismertetése most nem célom.

Mint a fentiekből látható, szemben azzal az előítélettel, hogy ezekben a rendszerekben csak az elején indulók járnak jól, a bináris rendszerben a hálózatépítésből az profitál, aki dolgozik, vagy több saját csomagot vásárol! Ráadásul a később induló is nagyobb jutalékra tehet szert a korábban regisztrálóknál! A munkájával mindenki segíti az üzlettársát és a szponzorát, de fordítva, ők is bennünket! Ez a legoptimálisabb érdekeltségi rendszer!

Lássunk egy gyakorlati példát!

 capric.jpgA mellékelt ábrán szereplő 97 eurós bronz csomag tulajdonosa az elmúlt egy évben nem épített hálózatot. A bal lábán alatta képződött 14.665 pont a szponzora és annak üzlettársai munkájának az eredménye.

A szabályok szerint azonban ezek a pontok a keletkezésüket követő 366. napon törlésre kerülnek. A partnerünknek három választási lehetősége van: 

  1.  Nem csinál semmit és veszni hagy több mint 2 millió forint jutalékot.
  2. Nem ajánlja, és nem léptet be senkit, de saját tőkéből vásárol egy ezüst és hét platina csomagot. Ezzel a jobb lábán is lesz 14.500 pontja. Az ezüst csomaggal aktív státuszban 50 euró/lépés jutalékot kap. A művelet eredménye, hogy 4.483.000 Ft-ból 6.410.000 Ft lesz, 43%-os hozamot realizál pár héten belül! 
  3. Ha nincs saját tőkéje, ajánlási marketinggel elkezd hálózatot építeni és realizálja a 2 millió Ft jutalékot.

A 2. pontban jelzett rendkívüli lehetőséget a 2017.06.04-ig tartó Vizionary Bányászati Promóció teszi lehetővé még 3 hétig, május 28-ig történő regisztrálás esetén! Ráadásul 15.000 ponttal a másik, - Spanyol jutalom nyaralás - promóció fele is teljesítve van! :-D

A pontos kalkulációt az alábbi táblázat tartalmazza:

kiegyensulyozas.jpg

Természetesen ha valaki még most akar belépni, vagyis a Platinum1-el indítja hálózatát, a várható meredek árfolyam emelkedésen túl akkor is realizál nyereséget, mert a hálózati jutalékok ebben az esetben is járnak:

uj_belepo.jpg

A Vizionary hálózati rendszerében történő capricoin bányászat tehát új tagok bevonásával, vagy anélkül is olyan garantált extra nyereséget  - a példa szerinti helyzetben 31 ill. 43%-ot - hoz pár hét alatt, ami vonzóvá teszi ezt az üzleti lehetőséget. Hab a tortán az aktivitás promóció, amelyikkel május 8-14 között regisztrálva a példa szerint 21*47=987 euró értéket is ad a Vizionary giftcard formájában, ami könnyíti a csapatépítést!

Ha pedig a 3. héten nem adja el a capricoinjait a tőzsdén, könnyen úgy járhat mint az a magyar építési vállalkozó, aki a számlája részbeni kiegyenlítésére 60.000 Ft helyett 4 éve kényszerből elfogadott 1.000 db bitcoint, amelynek a mai tőzsdei értéke 431.000.000 Ft!!! További részletek itt olvashatók.
Szerző: Majoros László Tel.: 20/9666-793

Szólj hozzá