2018. jún 17.

Elindult a OneGram blokklánca

írta: capriman.com
Elindult a OneGram blokklánca

A OneGram a világ egyik leggyorsabb, kiegyensúlyozott és biztonságos tranzakciós rendszere.

mainnet.JPGEgy évvel ezelőtt elindult az első "őshonos" iszlám projekt a OneGram, és egy éven belül "megváltoztatta az iszlám pénzügyek digitális arculatát", ahogy egy muszlim tudós mondta. A OneGram egy hatalmas sikertörténet, és az egész világ figyelmét felkeltette. Forradalmi FINTECH projektként értékeli sok média, többek között a Forbes, amely a Top 20 közel-keleti FINTECH projekt közül a 13. helyre sorolja. Annak ellenére, hogy Dubai egy olyan fontos aranykereskedelmi központ amely még mindig növekszik, a befektetők 88 országból érkeznek, sokuk nem-muzulmán régiókból.

Most az egész OneGram csapat egy évnyi lelkes fejlesztési erőfeszítése után a OneGram projekt készen áll arra, hogy elinduljon a gyakorlatban.

ibrahimg.jpgAhogy Ibrahim Mohammed, a OneGram alapítója elmondta: Ma nagy örömmel és büszkeséggel mondhatom szívemben, hogy egy évi komoly erőfeszítés után, a fejlesztési folyamat június végén mérföldkőhöz ér. Az első One Gram tranzakció végrehajtásra került. A mainnet (blokklánc) elindult, és elérhető a OneGram érmék minden felhasználójának és tulajdonosának számára. "

Kétségtelen, hogy a OneGram nagyon exkluzív, amely megnyitja az utat a Satoshi Nakamoto kezdeti elképzeléseinek teljesen új megértéséhez, hogy egy peer-to-peer elektronikus pénzrendszert kínáljon. Ahogy Ibrahim Mohammed mondta: " Tudtuk, hogy ugart fogunk törni. Összekapcsoltuk a hagyományos árutőke-befektetéseket és párosítottuk a legújabb technológiával a digitális pénzzel. Mindezt az 1400 éves jogtudományi elveink betartásával. "

A OneGram Coinnak különböző sajátosságai vannak, amelyek vonzóvá és kivételesé teszik ezt a projektet a crypto befektetőknek, ám öt közülük kulcsfontosságú:

cimlap.JPG1./ Az arany által támogatott digitális eszköz! Az arany az egyik legrégebbi és legstabilabb eszköz, amelyet az emberek világszerte évszázadok óta kereskednek. Ez egyike a hat alapvető iszlám kereskedelemi fedezetnek. Likviditása nagyon magas. Minden OneGram érmét egy gramm fizikai arany támogat, így az OGC érméknek van egy alap ára, amely nem eshet az arany pillanatnyi ára alá.

2./ Sharia megfelelés! A OneGram az első Shari'ah minősített kereskedelmi eszköz, amely követi a régi iszlám civilizációs szabályokat, amelyeket Shari'ahnak hívnak. A nem crypto hatóságok szigorúan szabályozzák a kriptográfiai piacot; Az OneGramet, mint az első Shari'ah-kompatibilis digitális eszközt, alapvetően meghatározzák az iszlám világ pénzügyi műveleteire szabott szabályok, ezért tiltott műveletek nem megengedettek.

tranzakcios_koltsegek.jpg3./ Fedezet növekedés minden tranzakcióval! A OneGram egyfajta közösségi eszköz, amely tagjainak tagdíját jutalmazási díjakon keresztül jutalmazza. A tranzakciós díjak (ami 1%) 70% -ával a OneGram arany fedezetét növelik. Ez azt jelenti, hogy a OneGram Coin mögötti arany fedezet minden egyes tranzakcióval növekedni fog, és a OneGram-nek több támogatást nyújt. Ezért a OneGram értékesebb minden egyes tranzakcióval, így ez egy stabil pénzeszköz. Ez a gazdasági motívum vonzóvá teszi a kriptovaluta közösség és a nagyközönség számára.

4./ Proof of Stake (PoS) technológia. Számunkra fontos a társadalmi felelősség vállalás, ezért is választottuk a Proof of Stake technológiát. Ez környezetbarát és tized annyi energiát használ, mint a Proof of Work (PoW) technológia. Ráadásul nagyon gyors, a garantált tranzakciós idő nem haladja meg az 1 percet - a valóságban csak másodperceket vesz igénybe egy tranzakció végrehajtása. Ugyanez pl. a Bitcoinnál több óra is lehet!

5./ Társadalmi felelősség vállalás, alapítvány. A OneGram csapata együttérzést mutat a szegények és elesettek szenvedésével, és segíteni fog rajtuk. Ezért minden tranzakciós díjból (ami 1%) 2,5% -ot a OneGram Alapítvány kap azzal a céllal, hogy támogassuk a rászorulókat.

Mindezen jellemzők alapján a OneGram valóban világújdonság, még a muzulmán régiókon kívül is. Ezért nem meglepő, hogy a nem muszlim OneGram befektetők száma meghaladja a muszlimokét.

2018. június 16.-án az első tranzakció érvényesítésére került sor, és ezzel a OneGram projekt a nyilvános szakaszba lépett. 

A blokkhálózat tesztelése eredményes, hiszen 60 millió próbaügylet után több mint 450.000 blokkban 1.200 automatizált tesztszámlával végzett tranzakciók átlagos tranzakciós sebessége 5 másodperc volt. 

Tehát azt a következtetést vonhatjuk le, hogy az egész blokklánc nagyon gyors. Ráadásul rendkívül stabil és megbízható. Az egyes blokkok közötti intervallumok max. 10 másodpercet vesz igénybe. A paraméterek alapján a OneGram a világ egyik leggyorsabb, megfelelően beállított, kiegyensúlyozott és biztonságos tranzakciós rendszere.

Mindenkinek bátran ajánlható! Június végéig extra kedvezményes áron érhető el a Vizionary rendszerében. További részletek a Capriman.com weblapon olvashatók.

Szólj hozzá

kriptovaluta Satoshi Nakamoto OneGram OneGram Coin capriman.com Wizionary