2017. feb 27.

Duplázott a Vizionary!

írta: capriman.com
Duplázott a Vizionary!

Mindössze két hónap alatt!


Az év eleji általános pangás helyett tovább szárnyal a Capricoin (CPC) értékesítése. Karácsonytól még csak két hónap telt el és megduplázta az árbevételét a Vizionary.  Bárki megirigyelheti ezt a gyors növekedést!

A Capricoint globális, digitális azonnali fizetőeszköznek szánják és programozták le a Vizionary tulajdonosai. 

2015 márcia_rendszer.pngus hónapban jelentek meg az első érmék. Júliusban már több külső kereskedésben forgalmazták. Nem spekulációs szándékkal, hanem azért, mert a Vizionary az első valódi, legális coinnal rendelkező MLM hálózatos cég. Ezért döntöttek úgy a tulajdonosok, hogy szinte azonnal tőzsdére viszik, ne maradjon semmiféle kétely, senki ne mondhassa, hogy ez is csak olyan pilótajáték, mint sok más ígérgetős hálózat.

Természetesen az is egyértelmű, - a Bitcoin is bebizonyította, - hogy bármelyik coinnak akkor lesz gyorsan növekvő árfolyama, ha betölti azt a funkciót amire létrehozták. Vagyis fizetőeszközzé válik a hagyományos és online üzletekben, minél szélesebb körben, korlátozások nélkül!

A Vizionary azt tűzte ki célul, hogy a Capricoinnal nagy tömegek azonnali fizetésre legyenek képesek ingyen, mindenféle számítástechnikai képzettség és tudás nélkül. A lehető legegyszerűbben, mindössze egy okos telefon és egy ingyenes applikáció segítségével. Anélkül, hogy hardverre, szoftverre, áramra kellene költeniük. 

A technikai eszközökbe való befektetés és szakértelem költségét előre megfizette a Vizionary, előre kibányásszák a coinokat és a 208 millió Capricoinból hetente 500.000 db-ot bocsátanak ki a tagok részére.

heti_arbevetel.pngA tagok "bányászati időket" - slotokat - is tartalmazó oktató-marketing csomagokat vásárolhatnak 5 nagyságrendben, 97 - 297 - 897 - 1997 és 5.997 EUR értékben. Több csomagot is vehet bárki, de hivatalos iratokkal bankfiók szerű azonosítás szükséges.

A slotokat két kattintással betehetik a heti "bányászatba" ami vasárnap éjfélkor záródik és hétfőn Capricoin formájában jelenik meg a tagok számláján. A csomaggal rendelkezők akárhány slotot vásárolhatnak pluszban is.

Vizionary tagjainak semmiféle további befizetési, vagy aktivitási követelmény kényszerük nincs!

Közben folyik a CapriPay felhasználói és elfogadóhelyi szoftverek fejlesztése, 14 országban 85 kereskedelmi egységben a tesztelése is. Így 2-3 hónapon belül elindulhat az elfogadóhelyi bolthálózat gyors kiépítése, és ezzel a Capricoin meredek árfolyam növekedése.

A felhasználóknak és a kereskedőknek nincs más dolguk, mint az ingyenes CapriPay applikáció letöltése, amelyik egy automatikus cashback rendszert is tartalmaz. 

Pont ezért, akik a hiteles információk birtokában vannak, szeretnének egyre több Capricoinhoz jutni a hálózaton belül, hogy a csapatmunka multiplikátor hatásából is részesedjenek. Közhely, de kézzel fogható: Az idő pénz!

Vagy egy másik (modernizált) közmondás: Ki korán kel, digitális aranyat - sok Capricoint - lel! :-)

Majoros László (Capriman)

 

Szólj hozzá

bányászat árbevétel applikáció slot MLM kriptovaluta Capricoin Vizionary CapriPay marketing csomag bányászati idő