2016. dec 10.

Kriptovaluták árfolyama

írta: capriman.com
Kriptovaluták árfolyama

Mit érdemes tudni a Capricoin árfolyamáról?

Rohamosan nő a kriptovalutákkal kapcsolatos cikkek és hírek száma. Egyre többen figyelnek fel arra a pénzszektort alapvetően felforgató forradalomra, amelyik pár éven belül úgy meg fogja változtatni a fizetési szokásainkat, amit ma még csak nagyon kevesen tudnak elképzelni.

Minden nagy, forradalmi változásnak vannak nyertesei extra profittal és vesztesei, akik nem haladnak a korral, túlzottan óvatosak, az ej ráérünk arra még hozzáállásúak. Aki viszont aktívan érdeklődik, de nem lát a dolgok mögé, könnyen rossz következtetéseket tud levonni. 

Az egy külön blog témája, hogy honnan lehet megismerni a csaló cégeket, akik nem létező coinjukra építenek fel pilótajátékokat. Most a legális coinok megítélésével szeretnék foglalkozni.

cropped-theperfectcoin.jpgA legális coinok egyik ismérve, hogy nyilvános kereskedelmi oldalakon jelen vannak és adni-venni lehet őket a világpiacon. A hagyományos valutáknál tőzsdének neveznénk ezeket a weblapokat. Ilyen pl. a worldcoinindex oldal is.

Azok a coin tulajdonosok, akik valódi kriptovalutákkal rendelkeznek mint pl. a Vizionary is, a coinjuk korai "tőzsdére" vitelével bizonyítják, hogy létező, blockchain alapú kriptovalutával rendelkeznek. Kezdetben a legalitás bizonyítása a cél, többek között azért is, mert a coinok kibocsátása folyamatos, több évre elhúzódó folyamat - a Capricoin esetében ez még 6 év, hogy a tervezett 200 millió coint eljuttassák a felhasználókhoz.

A jelenleg nyílt kereskedéseken - pl. Bittrex, Bleutrade, - lévő Capricoin mennyisége a 0,5%-ot se éri el. Többek között azért is ilyen kevés, mert - a hirtelen megszorulók kivételével - most a gyűjtés időszakában a legtöbben arra törekszünk, hogy minél több coint birtokoljunk. Arra számítunk, hogy az árfolyam gyors növekedésével pár év alatt több tíz- és százmilliós vagyonra tehetünk szert, mint ahogy ez a Bitcoin esetében történt egy spontán folyamatban. A 2009-es 100 dollár értékű Bitcoin ma 7,7 millió dollárt, - 2,2 milliárd Ft-ot - ér!
bitcoin_grafikon_2011.pngcapricoin_grafikon_6_honap.png

 

 

 

 

 

 

A Capricoin jelenlegi árfolyama ugyanazt az utat járja be, mint 2011-ben a Bitcoiné.

A kis mennyiség és a kezdeti állapot - elfogadóhelyi hálózat hiánya - miatt jelenleg kizárólag a spekuláció mozgatja az árfolyamot. A Bitcoin mai magas, - 771 USD/BTC -  árfolyama az elfogadóhelyi hálózat kiépülésének, ezzel a Bitcoin megnövekedett használatának köszönhető. Ma a teljes Bitcoin állomány forgási sebessége megközelíti a 24 órát! Ennyi idő alatt a 16 millió Bitcoin gazdát cserél! Ez támasztja meg a jelenlegi magas árfolyamot és szakértők szerint elképzelhető a 2017-es stabil 1500 dollár feletti árfolyam is.

Hol tart a Vizionary és a Capricoin?

A Vizionary egy hálózatos kibocsátást és oktatást szervező marketing cég, a Capricoin kibocsátásának jogtulajdonosa. A Vizionary tagjai lehetnek magán- és jogi személyek, társadalmi szervezetek, vállalkozások is.

A Capricoinnal a cél egy globális és azonnali fizetési hálózat kiszolgálása, költségek nélküli tranzakciókkal bármely irányban, az egész világon. A Capricoin-t gyors tranzakciós visszaigazolási idők és a bankinál, de még a Bitcoinnál is magasabb biztonsági megoldások jellemzik. Ezzel alkalmas a mindennapi emberek számára valós idejű, biztonságos, tömeges tranzakciók lebonyolítására egyetlen mobil applikációval.

A Vizionary modellezte a Bitcoin értékképző folyamatát és hosszú távú stratégiával, marketing eszközökkel, hálózati jutalékokkal gyorsítja a folyamatot. Tulajdonosai létrehozták a CapriPayt. 

capripay_logo.JPGA CapriPay egy a magánszemélyek és vállalkozások számára egyaránt ingyenesen igénybe vehető fizetési szolgáltatás, integrált pénzvisszatérítési (cashback) megoldással és INGYENES mobil alkalmazásokon keresztül elérhető üzleti marketing rendszerrel. Feladata a felhasználók és az elfogadóhelyek hálózatának építése is, részben a Vizionary tagsággal, részben önállóan, két szintű jutalék rendszerrel.

A CapriPay-be beépítésre kerül a fejlesztés alatt álló saját coin váltó (a Bitpeer) és a hagyományos valutákhoz illesztés. Következményeként az elfogadóhelyeken a Capricoin tulajdonosok nem csak Capricoinnal, hanem bármilyen más kripto- és hagyományos valutával is tudnak majd fizetni a mobil applikációjukkal, az egész világon! A rendszer elemei részben fejlesztés, részben - 14 ország 75 elfogadóhelyén - tesztelés alatt vannak. A Capricoinnal fizetés már ma is működik.

A CapriPay pár hónap múlva teljes funkcionalitásában üzemszerűen elindul, ami hatalmas lépéselőnyt fog biztosítani a Vizionary tagoknak, Capricoin tulajdonosoknak. A Capricoin árfolyama az egekbe fog szökni, mert nem csak a kiépülő saját CapriPay elfogadóhelyi hálózatban fogunk tudni fizetni vele, hanem pl. a teljes, lassan egy milliós - Bitcoin elfogadóhelyi hálózatban is, minden többlet procedura, tőzsde igénybevétele  nélkül!

Összefoglalva:

  1. A Capricoin jelenlegi árfolyama messze nem tükrözi azt a potenciált, ami benne van. 
  2. Több más intézkedés mellett a "tőzsdén" tartása azt bizonyítja, hogy egy létező, valódi kriptovaluta, amelyik bevezetés alatt áll a globális fizetési piacra.
  3. Még mindig beszállási ponton vagyunk, most érdemes belépni a bányászatba és minél több Capricoinra szert tenni.

Azt, hogy a több beszállási lehetőség mellett miért a Vizionary tagságot javaslom, a következő blogban fogom kifejteni.

banner_970x90_v2.jpg

Szólj hozzá

árfolyam ingyenes tőzsde legális Bitcoin Capricoin Vizionary CapriPay Worldcoinindex