2017. feb 23.

Új szintre lépett a Capricoin

írta: capriman.com
Új szintre lépett a Capricoin

Megjöttek a fejlesztések

Régen vártuk már azokat a CapriPay fejlesztéseket, amelyeket ma este tett közzé a Vizionary. A cég büszkén mutatja be az új asztali pénztárcát, két új walettet és egy új blockchain explorert, amellyel még magasabb szintre emelik a Capricoin digitális valutát!

penztarcak.pngFrissítették a Capricoin Asztali Pénztárcát.  Ez a saját "trezorod", a saját pénzednek! Az internetre csatlakoztatva - mivel tartalmazza a Capricoin születése óta az összes tranzakciót a gépeden, - részt veszel a stabil működtetésében, a főkönyvek szinkronizálásában, a tranzakciók hitelességének ellenőrzésében és ezért jutalékot kapsz Capricoinban. (Ez is egy passzív jutalék. :-) )

A desktop pénztárca frissítése mellett lértrehozták a Capricoin insight blokklánc explorert, ahol nyomon követhető a forgalom.

A nagy hír, a két újonnan fejlesztett tárca, amelyek támogatják a multisight és HD technológiákat. Ezek a technológiák a csoportos jóváhagyást és az állandó és biztonságos pénztárca címeket támogatják és megkönnyítik a biztonsági másolatok készítését a tárca áttelepítését más eszközre.

A Capricoin az első és egyetlen POS érme a világon, amely kínál a felhasználók számára tárca multi aláírási funkciót.

Izgatottan várjuk a jövő heti új bejelentéseket!

Szólj hozzá