2017. jan 31.

Száguldás az abakusztól a Capricoinig

írta: capriman.com
Száguldás az abakusztól a Capricoinig

Remélem a Te fejed nem lesz véres kedves olvasóm!

Viharos sebességgel 10 perc alatt bejárunk 100 évet. A Bitcoinról sok mértékadó szakértő úgy gondolja, hogy 10 év alatt a jelenlegi 900 dolláros árfolyama 1, 2, de 5 millió dollárra is nőhet!!!

Ha ez igaz, akkor el lehet képzelni, hogy a Capricoin amelyik biztonságosabb és főleg gyorsabb mint a Bitcoin, - mert 7 tranzakció helyett szinte korlátlan számú fizetésre alkalmas egy másodperc alatt - sokkal nagyobb értéknövekedést fog produkálni pár év alatt. Mellette szól, hogy a Vizionary - CapriPay két izgalmas ösztönzési rendszerrel és hosszú távú marketing stratégiával tömegeket tud könnyedén elérni!

A CapriPay felkínálja nekik a Capricoin gyors, kényelmes, biztonságos és olcsó használatát, váltását más valutákra + egy automatikus cashback rendszert. Ráadásul az ingyenes applikáció terjesztésével mindenki bevételhez fog jutni, a mások vásárlásaiból is. A bányászati csapat építéséből pedig már ma is tisztességes jövedelmed lehet.

Eltelik 2-3 év és vérző fejű embereket vizionálok az utcákon, akik falba verik a fejüket, hogy hiába tudtak róla, kihagyták életük nagy lehetőségét. Pedig bármerre nézünk, mindenütt ott vannak az egyértelmű jelek. Remélem, a te fejed nem lesz véres kedves olvasóm! Használd a blog fejlécén a csatlakozási lehetőségeket!

Szólj hozzá

Bitcoin Abakusz Capricoin Vizionary CapriPay