2016. dec 05.

Miért fontos a rendezvényen ott lenni?

írta: capriman.com
Miért fontos a rendezvényen ott lenni?

"Minél többet tanulsz, annál többet keresel!" (Warren Buffett)

Évzáró Vizionary Konferencia lesz december 10-én szombaton délután. 

Minden olyan együttműködésben, gazdasági szervezetben, ahol a tudás és annak átadása fontos, kiemelkedő szerepet játszanak a rendezvények. Így van ez a Vizionarynál is.


hotel.jpgHa valaki csak azért lett a tagja, hogy Capricoint birtokolhasson a közép távon (2-4 év) kiemelkedő - több ezerszeres - árfolyam növekedés reményében, annak is érdemes eljönni, hogy lássa mi történik a cégben. Mi várható, milyen új információk vannak és milyen lehetőségek nyílnak meg. Fontos tudni, mi történik a pénzünkkel.

Ha pedig azért csatlakozott mert felismerte, hogy a világ roham léptekkel halad a hagyományos pénz leváltása, a kriptovaluták elterjedése felé és ezt szeretné csapat építéssel, az ismeretek átadásával is elősegíteni, semmiképp nem hagyhatja ki! 

Régi megfigyelés, hogy a hálózatos üzletekben csak az lesz sikeres, aki ott van a rendezvényeken, benne van az információs körforgásban, így tud segíteni a partnereinek. Ezen túl mindenkinek kell a megerősítés, a személyes kapcsolat a vezetőkkel akire fel tud nézni és együtt tud dolgozni velük. Arról nem is beszélve, hogy a Vizionary által nyújtott meghatározott teljesítmény szintek, az azzal járó elismerések új lendületet tudnak adni, mert egyébként olyan kevés munkahelyen van részünk dicséretben.

Az elbrain.gifőadásokat olyan sikeres és hiteles üzleti vezetők fogják tartani, akik saját példájukkal és több ezres csapatukkal bizonyították, hogy érdemes rájuk hallgatni.

Ezen a rendezvényen profi üzleti bemutatót az európai és ázsiai régió vezetője fog tartani. Ezért is érdemes eljönni és bátran lehet hozni új érdeklődőket, mert aki az ilyen rendezvényen belelát abba, hogy milyen nagyszerű lehetőség van a kezében, kétszer olyan eséllyel be is regisztrál, mint enélkül.

Szóval csak arra biztatlak, hogy ha érdekel a kriptovaluták mesés gazdagságot kínáló világa és egy igazi, legális kriptovaluta nagyágyú a Capricoin, feltétlenül írd be a naptáradba és gyere el!

A pontos dátum, helyszín és program itt található!

 

Szólj hozzá

rendezvény kriptovaluták Capricoin Vizionary