2016. dec 13.

A világ legdrágább pizzája

írta: capriman.com
A világ legdrágább pizzája

Ne vegyél Capricoinért pizzát, ha nem akarsz milliárdokat bukni!


kid-32379_640.pngA kriptovaluta árfolyama több tízezerszeres árfolyam növekedésre is képes, ha eléggé az elején jutsz hozzá. Természetesen nem mindegyik, csak amelyik létező és legális! Amelyik mögött olyan stratégia és erőforrások vannak, hogy képes globális fizetőeszközzé válni pár év alatt.

A kriptovaluták őse a bitcoin. Az első bitcoin-t 2009. január 3-án bocsájtotta ki egy ismeretlen, fórumos nicknevén Satoshi Nakamoto. Annyit lehet tudni róla, hogy Japánban él és 40 éves. Hogy bizonyítsa az indulás dátumát, egy üzenetet rejtett el az első bitcoin kódjában, méghozzá a The Times 2009. január 3-i számának egy részletét.

IT "kodraga_pizza.jpgcka" programozók kezdték el futtatni a Bitcoin algoritmusát (programját) a számítógépeiken és így "bányászták" a bitcoinokat. Akkor még senki nem tudta, hogy mit kezdjenek vele, mire jó ez az egész. Pláne nem látták azt, hogy fizetőeszköz lesz belőle és az értéke több tízezerszeressére növekedik pár év alatt.

A történelem bizonyította, hogy aki az elején beszállt, hatalmasat kaszált. Feltéve, hogy nem adta el a bitcoinjait. Ma is őrzi az internet Laszlo Hanyecz üzenetét, aki 2010-ben 10 ezer bitcoint költött egy pizzára. Ez akkor nagyjából 5600 Ft-ot ért. A mai áron viszont 2,5 milliárd forintot érne! Persze azért nem kell sajnálni Hanyecz urat: ha legalább egy másik pizzányi bitcoint félretett, akkor mára tuti milliárdos.

banner_970x90_v2.jpg

A Bitcoin árfolyama tovább fog nőni, a használattal egyre értékesebb lesz, de ez a hajó már elment, ha meg akarsz gazdagodni! Születésekor kódolt hibái miatt viszont nagy létjogosultsága van új, gyorsabb, biztonságosabb kriptovalutáknak, pl. a Capricoinnak.
Az alábbi videó pár perc alatt bemutatja a Bitcoin születésétől a Capricoinhoz vezető utat.

További információk: http://capriman.com

Szólj hozzá

globális pizza Bitcoin Satoshi Nakamoto Capricoin capriman