2017. jan 07.

A sorban állás lélektana :D

írta: capriman.com
A sorban állás lélektana :D

Melyik sorba állj?

Sok lehetőséget kínál az élet, az internet gyakran zavarba ejtően sokat. Főleg az ajánlási marketing terén. Vannak jól becsomagolt hamis ígéretek és vannak valódi lehetőségek, tálcán kínálva. Akiben van egy kis ambíció az élete jobbítására, belevág egybe, - vagy többe is ha nem tud dönteni.

Azt, hogy ki melyik irányba indul, az egyéni erkölcsi habitusa és helyzetfelismerése, valamint a korábbi tapasztalatok eredője határozza meg. Én nem tudom, hogy neked melyik lehetőség kecsegtet sikerrel és melyik testhezálló, melyikben akarsz és tudsz elindulni. 

Azt azonban mondhatom a 25 éves tapasztalatom alapján, hogy komoly, hosszú távú sikert korrekt háttér céggel, folyamatos tanulással és kitartással lehet csak elérni. Ha minden héten, vagy hónapban egy újabb csábító lehetőség bűvkörébe kerülsz, felejtsd el a hosszú távú passzív jövedelmet, anyagi függetlenséget.

Mit érdemes és lehet figyelembe venni a döntés előtt?

1. A kínált termék, vagy szolgáltatás, amit a hálózat segítségével akarnak forgalomba hozni, illik-e a közép/hosszú távú társadalmi-gazdasági trendekbe.

2. A cég stratégiája, tőkeereje, szakember háttere, tulajdonosi hozzáállása megfelelő-e?

3. Az adott termék/szolgáltatás helyzete a verseny piacon, előnyei a többiekkel szemben és hasznossága az emberek számára.

4. A cég által biztosított üzleti terv, jövedelmi lehetőség összhangban van-e az igényeiddel?

5. Korlátok és kötelezettségek (pl. kötelező teljesítmény elvárás, kifizetési feltételek, havi befizetések, stb.) vannak-e?

6. Egy szűk, területileg korlátozott, vagy globális üzleti lehetőséget kapsz?

7. Ez a pont kellett volna az első helyre: valós, létező terméket, vagy szolgáltatást értékesítesz, vagy csak "forró levegőt," ami ha elfogy, a lufi leesik, rombolást és "halottakat" hagyva maga után! Ez a baráti/ismeretségi köröd gyors learmotizálásával is jár!

Ha megvizsgáltad a lehetőségeidet a fenti 7 pont alapján, megszűnik a kapkodás, a sorkeresés. Teljes hittel és erőbedobással elkezdhetsz dolgozni és a siker már csak idő kérdése - ha a céged és Te is kitartó vagy!

Ha meginogsz és feladnád, gondolj a világ egyik nagy hatású felfedezőjére Thomas Alva Edisonra, aki nagyjából 10.000 kísérletet hajtott végre, mire felfedezte azt a megoldást, amivel működő villanykörtével ajándékozta meg az emberiséget. Ő nem adta fel, addig csinálta, amíg nem találkozott a sikerrel!

A Vizionary és a CapriPay mind a hét pontban jelesre vizsgázott, kitart céljai, stratégiája mellett. A Capricoinból egy sikeres globális fizetőeszközt (kriptovalutát) csinálunk! Legyél Te is részese ennek a sikernek. Jelentkezz a csapatunkba!  Részletesebben: https://capriman.com/

Szólj hozzá

Capricoin Vizionary CapriPay